Publicaties

 


Kronieken van een
Samoerai

 Oude Volk kaarten
met de runen van Merlijn
(uit stock)
 


Merlijn en het sluiten
van de poorten

 Bach bloesems als
energie-helpers in je
dagelijks leven.
Energetische visie en
helende toepassing.

 

 

"Kronieken van een Samoerai".

Roman

‘Ditmaal was het meer dan enkel zijn lichaam dat wist wat te doen, het was de samoerai die in pure mannelijke kracht naar voren trad. Niet hij die in gevechtsuitrusting ten strijde trok, maar de innerlijke krijger die naakt en zonder wapens de zuivere kern van beweging, van verbinding van hemel en aarde kent.’

Haydens leven is gestructureerd, ordelijk en sereen. Hij is succesvol in zijn werk, doet wat hij graag doet en wil dat graag zo houden. Tot hij in de kantine van de sporthal een vrouw ontmoet. Ze lijkt herinneringen in hem op te roepen die hij niet kan plaatsen. Dan beginnen de dromen.

Tezelfdertijd start in de wereld van het Oude Volk een opleiding voor zeven jonge studenten. Hun training is geënt op de geschiedenis van een mens, die naarmate zijn verhaal vordert steeds meer tot leven komt – niet enkel in hun werkelijkheid, maar ook in de zijne.

Algauw verweven beide werelden zich en komen inzichten, ervaringen en uitdagingen samen op een pad dat universeel is en belangrijk in alle dimensies: dat van de krijger, die tegelijk heler en magiër is.

Kronieken van een samoerai is een boek dat je uitnodigt om de krijger in jezelf te ontmoeten. De ware krijger, die handelt vanuit innerlijke stilte en vanuit de ordening in zijn eigen wezen. 

 

34,50
 
bestellen


Top

"Merlijn en het sluiten van de poorten".Roman - 456 pagina's

‘Oraia wendde haar blik naar de afgrond, nam een krachtige aanloop en dook met een zweefsprong de diepte in. Terwijl ze viel, zond ze in gedachten de roep uit naar Merlijn. Ze dook de mensenwereld in, voor de laatste keer.
Althans, dat was het plan.’
Oraia is een boomelf, die nauw samenwerkt met Merlijn in het verbinden van de werelden. De wereld van het Oude Volk en die van de mensen. Maar naarmate de tijden verharden, wordt de sfeer tussen beide dimensies grimmiger. Magie wordt ingezet als wapen, wezens van diverse origine bevechten elkaar en veranderen de Aarde in een strijdtoneel. Een oplossing dringt zich op, even pijnlijk als noodzakelijk.
Vele levens later baant Oraia, ingesloten in de mensenvorm van Uma, zich een weg terug naar haar oorsprong. Via brokstukken en fragmenten herinnert Uma zich steeds meer van haar verleden. Oraia en zij worden geleidelijk aan weer één. Geholpen door haar mentor Merlijn en haar elfengids Elim verbindt ze zich opnieuw met de wereld van het Oude Volk, die ze nooit echt heeft verlaten. Het eeuwenoude verbond met de draken wordt geactiveerd, de poort naar de andere dimensie komt weer open te staan.
Een boek voor al wie zich aangetrokken voelt tot de magische dimensies van het leven op Aarde.
 Interview met auteur Veronika Reniers over haar boek 'Merlijn en het sluiten van de poorten': klik hier


 

27 €

Klik hier om een kijkje te nemen in het boek en de eerste pagina's te lezen


bestellen


Top
 


Bach bloesems als energie-helpers
in je dagelijks leven.
- Energetische visie & helende toepassing."Dit is een werkboek met een set kaarten, ontstaan uit mijn ruim 20 jaar lange werk met de Bach remedies. Mijn gevoel is dat er nood is aan een eenvoudig, doch diepgaand boek over de Bach bloesems, dat geen herhaling is van de boeken die reeds bestaan en ook geen afbreuk doet van de basis die door dr. Bach zelf is gelegd, maar integendeel een eerbetoon is aan Bach en de remedies, doch in het licht van wat mensen nu, in deze tijd, als informatie en benadering kunnen gebruiken.
Van iedere bloesem is er een illustratie die het energetische aspect van die bloesemremedie weergeeft en een contact met de deva of 'spirit' van de plant tot stand kan brengen. De afbeeldingen geven een 'link' met de fysieke plant, maar leiden toch naar een meer energetisch contact en waarneming.
In het boek vind je alle uitleg die je nodig hebt om zelf op gevoelige en intuïtieve wijze met de Bach bloesems aan de slag te gaan. Het eerste deel van het boek leidt je doorheen de basisinformatie en legt uit hoe dit boek je geliefde en trouwe werkboek kan worden, maar meer nog: het nodigt je uit om te vertrouwen op je eigen aanvoelen. In het tweede deel spreken de deva's van de bloesems je toe en vind je uitleg over iedere afzonderlijke remedie. Het is een praktisch, helder en zeer direct werkboek.
De box bevat naast het boek ook 39 grote kaarten met de kleurillustraties uit het boek, die je kan gebruiken om de juiste remedies te vinden. Aanwijzingen voor toepassing van de kaarten vind je in deel 1 van het boek.
Je kan de kaarten gebruiken om te mediteren, alleen of in combinatie met het lied van de bloesemdeva dat je bij iedere remedie vindt. Dus ook als je niet beschikt over de stockflesje van dr. Bach, kan dit boek een metgezel zijn op je pad van spirituele ontwikkeling en heling".

44

bestellen
 

Top

 

"Oude Volk kaarten met de Runen van Merlijn".

111 (grote !) kaarten (17cm x 12cm) in kleur met een booklet dat informatie en een paar gebruikstips bevat, dit alles verpakt in een passend doosje.
Fans van Veronika's roman "Merlijn en het sluiten van de poorten" zullen in deze kaartendeck de mogelijkheid herkennen om met de magie van het boek verder door te werken. Maar ook voor anderen vormen de kaarten een avontuurlijk (en helend) pad doorheen de landschappen van verbeelding en energetische werkelijkheid.


'De Oude Volk kaarten zijn een poort. Dat betekent dat je, door de kaarten te gebruiken, doorheen de poort kan gaan. Het is een poort van bewustzijn die je menselijke wereld verbindt met de wereld van het Oude Volk, het rijk van elfen en feeën, kobolden, draken, reuzen en vele andere wezens. De runen van Merlijn fungeren als sleutels. Zij geven toegang tot frequenties, energetische gebieden, inzichten en werelden van bewustzijn.
Jij bent de reiziger, jij bent de reis. En jij bent het doel.

Ontdek de kaarten, de runen van Merlijn en je eigen pad dat zich ontvouwt wanneer je,
via deze energetische werktuigen, in dialoog gaat met Al-Wat-Is.'

73

bestellen

Deze kaarten zijn uitgeput!  Bestellen is niet meer mogelijk.


Er komt geen tweede druk van de Oude Volk kaarten. Voor wie ze niet heeft kunnen bemachtigen is dat natuurlijk heel jammer... maar er wordt gewerkt aan een nieuwe set kaarten, ook in het teken van het Oude Volk. En tevens aan een derde roman, om de ‘trilogie’ af te werken.
Dus nog even geduld, er is allerlei spannends op komst!

Top